Nieuwe LTS: Ontdek ‘hoffelijk wonen’ in Roosendaal!

In de voormalige LTS St. Joseph in Roosendaal vindt een bijzondere transformatie plaats. In en rond het historisch schoolgebouw worden vernieuwbouw en nieuwbouw gecombineerd in de ‘Nieuwe LTS’: een uniek concept waar wonen, werken en recreëren samengaan met een vleugje kunst en cultuur.

Kenmerkend voor dit bijzondere herontwikkelingsproject zijn de intieme hofjes, die voor een prettige sfeer en aangename woonbeleving zorgen. De Nieuwe LTS wordt uitgewerkt in twee fasen, met elk hun eigen projectbenaming en woningaanbod, t.w.: De Ambachtsschool Roosendaal en De Ambachtshoven.

Dynamische buurt nabij hartje Roosendaal

De ‘Nieuwe LTS’ ligt tussen de Laan van Henegouwen en de Laan van België, aan de rand van het centrum van Roosendaal. Een ideale ligging, en dat komt niet alleen door de nabijheid van de uitvalswegen A58/A17 en het station. Ook de supermarkt en het park bevinden zich om de hoek. Het centrum met moderne winkels, horeca en diverse voorzieningen als bioscoop, theater en bibliotheek ligt op loopafstand. Wonen in de ‘Nieuwe LTS’ is hoffelijk wonen. Door de ultieme combinatie van comfort, vrijheid, privacy, rust en gezelligheid voelt iedere bewoner zich hier de koning te rijk!

Ruime woningen en intieme hofjes

De ‘Nieuwe LTS’ biedt ruimte aan circa honderd betaalbare, eigentijdse eengezinswoningen, maisonnettes en appartementen. Ideaal voor starters, singles en (jonge) gezinnen, maar zeker ook voor senioren. Alle woningen zijn ruim opgezet en hebben een privé buitenruimte in de vorm van een tuin of balkon. De appartementen en maisonnettes zijn bereikbaar via een lift. De intieme hofjes bevinden zich op diverse plekken rond het woongebouw en manifesteren zich als kleine oases van rust waar het heerlijk toeven is. Op en rond het terrein van het woongebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Op de hoogte blijven

Interesse en/of op de hoogte blijven? Vul het contactformulier in!

Planning fase 2 – De Ambachtshoven

Start VerkoopRealisatie
3e kwartaal 20181e kwartaal 2019

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Makelaars!

© Copyright - Nieuwe LTS Roosendaal